Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Fødselsdage er altid en speciel dag, uanset hvor gammel man bliver. Men det er ikke nogen hemmelighed, at fødselsdage især er specielle for børn. Jo ældre man bliver begynder det hele at handle mere hygge med venner og familie, end det handler om fest og gaver. Derfor gælder det også om at få sine børn til at nyde deres fødselsdage så meget som muligt. Barnet skal altså være i fokus hele dagen. Og hvis i laver de rigtige ting, så skal dit barn nok få en dag som han eller hun sent glemmer.

Start dagen med gaver og lækker morgenmad

Vi har jo alle været der. Det der med ikke at kunne sove natten før, fordi man er så spændt på hvad der skal ske på ens fødselsdag dagen efter. Det er der heller ikke noget at sige til, da fejringen allerede starter fra morgenstunden. Om morgenen står forældre og søskende klar med gaver, sang og lækker morgenmad. Morgenmaden skal selvfølgelig bestå af fødselsdagsbarnets yndlingsmorgenmad. Her kan der fx være friskbagte boller, wienerbrød, kakao osv. Så er der bestemt tale om en god start på fødselsdagen.

Brug dagen med sjove oplevelser

Det er selvfølgelig minimalt, hvad man kan lave, hvis der er tale om en hverdag. Men hvis ens barn har fødselsdag en hverdag, kan man dele fødselsdagen op i to, hvor den anden del foregår den næste weekend. Her skal fødselsdagsbarnet forkæles med oplevelser og sjove aktiviteter. Det kan fx være en god idé at tage i forlystelsespark eller i zoologiskhave. På den måde sikrer man sig, at ens barn ikke keder sig et eneste sekund i løbet af dagen.

Pynt hele huset op til fest

Når hele familien så kommer hjem fra zoologiskhave, forlystelsespark eller hvor i nu har været, så skal det være tid til fødselsdagsfest. Nu skal hele huset være pyntet op med flot og sjov pynt, så der ingen tvivl er omkring, hvem der har fødselsdag. Find masser af inspiration her. Nu er det tid til at hygge med hele familien og nogen udvalgte venner til aftensmad og kage.

Anskaf god børneunderholdning

For at gøre dagen yderligere speciel kan man sørge for lidt ekstra underholdning. Den kan man selv sørge for med udvalgte spil som har fødselaren i centrum. Her kan der være tale om lege, spil, quizzes eller andre aktiviteter som inkluderer hele selskabet. Men hvis man vil gøre dagen lidt ekstra, kan man også hyre en klovn, sanger, komiker eller lignende.