Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du nogle gange i tvivl om dit barn føler sig tryg i dine omgiveler? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få gode råd til hvad du kan gøre hvis dit barn ikke føler sig tryg og få tips til at få dem til at føle sig trygge. Tryghed er kernen for en god opvækst. Et barn skal nemlig vokse op i trygge og sikre omgivelser.

Tryghed ved barnet

En af de mest typiske grunde til at et barn føler sig utryg eller ked af det, er hvis forældrene skændes. Som voksen kender vi også til de gange hvor vores forældre skændtes. Det var ikke en særlig rar følelse. Selvfølgelig vil der forekomme uenigheder mellem forældrene, men de skal prøve at løse det privat. Man skal aldrig skænde foran sine børn.

En anden måde at få dit barn til at føle sig tryg på er ved at vise dem uendelig kærlighed. Børn elsker opmærksomhed og har brug for kærlighed og anerkendelse for at få en god opvækst. Det er simpelthen noget af det allervigtigste. Lige meget hvad så skal man altid vise sin kærlighed overfor sine børn.

Berøring er også rigtig vigtig. I nutidens samfund lægges der vægt på at man opbygger tryghed ved berøring. I børnenes tidlige alder er det naturligt at der er meget berøring, men som de vokser kan det ved nogen forældre blive mindre. Dette skal helst undgås. Kram dit barn farvel og hold ham i hånden når i går ture og lignende. Til små børn vil vugger anbefales. Her er der tale om berøring og samtidig er det let for forældrene. Hos Moonboon kan man købe en økologisk vugge, der er produceret af bæredygtigt materiale. De er i en god kvalitet og pæn hvid farve, så det passer til alle boliger. Slyngevugger er sikre og dejlige at ligge i for babyerne.