Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er familiernes tid og hjerternes fest. Der er julekalender i TV, der er julemusik i radioen, og overalt du går udenfor, er der pynt. Især de mindste glæder sig meget til den søde julemåned, for der medfølger den rare julemand, gaver og julegodter. Herunder kan du læse om juletrøjer til børn og få gode tips til julefotos med de mindste af familien.

Derfor er juletrøjer til børn en perfekt gaveidé

Det skaber en enormt god stemning, når alle er i julehumør, og en flot juletrøje kan hjælpe på dette. Derfor er det også en rigtig god gave, og der findes et stort udvalg af juletrøjer til børn. Det kan være, at dit barn har kastet sin kærlighed på Olaf fra filmen Frost eller at barnet er tosset med rensdyr uanset hvad, så findes der en juletrøje, som helt sikkert passer. Det kan hurtigt blive yndlingstrøjen grundet de farverige og sjove motiver.

Pep julekortet op med personlige billeder iført flotte juletrøjer

Hvis du tager et sødt billede af børnene op til jul, som så kan det blive brugt som bagsiden af julekortet. Det vil se ekstra julet og sødt ud, hvis de små poder er iført juletrøjer til børn.

Bedsteforældrene vil elske at modtage et personligt kort af deres børnebørn, men det kan også være en god gave at give dem billedet indrammet. Mange bedsteforældre vil ikke tøve med at hænge det op. Du kan også vælge selv at beholde billederne, og hvis du vælger at gentage succesen hvert år, så får du en form for tidslinje, hvor du kan se dit barn eller dine børns udvikling.

3 tips til at få det perfekte julebillede af dit barn

Herunder finder du de bedste tips til fotograferingen af dine børn.

1. Læg juletrøjen frem dagen i forvejen

Det kan i forvejen være stressende at skulle have taget billeder, og du kan derfor hjælpe dig selv ved at forberede mest muligt i forvejen. Læg derfor juletrøjen frem allerede dagen før. Hvis barnet har flere trøjer, så kan du eksempelvis vælge at inkludere barnet i beslutningen om, hvilken en af dem det skal være. De vil synes, det er sjovt at være med i processen.

2. Begynd fotosessionen efter morgenmaden, men brug kort tid

Børn er mest fyldt med energi efter morgenmaden, så det ville være fjollet ikke at udnytte det. Det er langt nemmere med energifyldte børn end med trætte og sure børn. Desuden er det vigtigt, at du ikke bruger meget mere end 20 minutter på at få taget billederne. Derefter vil barnet miste interessen, og så bliver det ikke en fornøjelse.

3. Medbring yndlingslegetøjet

Det er især de mindste, som kan føle sig en smule utrygge ved at skulle have taget billeder. Især hvis du har fundet en professionel fotograf, som børnene aldrig har mødt. Legetøjet eller yndlingsbamsen kan skabe tryghed. Du kan eksempelvis vifte legetøjet bag kameraet eller lade barnet sidde med bamsen. Bamsen kan eventuelt også få nissehue på, så ser det faktisk meget sødt ud, og alle er glade.