Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du blevet inviteret til et babyshower og mangler du en god gaveide? Der er utallige af forskellige slags baby accessories at vælge imellem, når det handler om at finde en god gave til et baby shower – men hvad skal man egentlig lige vælge at købe?

Læs med her for gode råd om hvordan du finder frem til en god gave at give din ven eller familiemedlem i babyshower.

Noget som forældrene ikke allerede har

Når man giver en gave til et babyshower, handler det i høj grad om at give en gave til forældrene, som de oprigtigt kan bruge. At blive forældre er nemlig en meget dyr fornøjelse og alle de ting man pludselig skal ud og anskaffe sig kan være ret dyre.

Et babyshower er derfor en god måde hvorpå forældrene kan gøre det billigere for dem selv at blive forældre. Og det er samtidig en måde hvorpå deres venner og familiemedlemmer føler, at de kan hjælpe lidt til.

Sørg derfor så vidt muligt at anskaffe noget, som disse nybagte forældre ikke allerede har i forvejen. Lyt godt efter når de fortæller dig hvilke babyprodukter de allerede har været ude og købe – og spørg dem eventuelt direkte hvilke ting det er, de står og mangler. Der er ikke noget i vejen med at stille dette spørgsmål direkte og kan minimere risikoen for, at du ender med at købe noget til dem, som de alligevel ikke kan bruge.

Koordinér eventuelt med de andre gæster så i er sikre på ikke at købe præcis det samme til de unge forældrepar. Og sørg også gerne for at der er mulighed for returnering for den vare du køber. På den måde kan forældrene i det mindste få pengene tilbage, hvis de ikke kan bruge selve tingen du giver dem.

Gør det så billigt for dig selv som muligt

Hvis du er i tyverne eller trediverne er du lige pludselig inde i en periode, hvor det virker til at alle omkring dig for børn og holder babyshower. Og det kan hurtigt blive ret dyrt, hvis du skal ud og anskaffe nye gaver til alle disse babyshowers. Det handler derfor om at finde frem til måder, hvorpå du kan gøre det så billigt for dig selv som muligt.

Prøv for eksempel at række ud til nogle af de andre gæster til det babyshower, du skal til. Hør om de muligvis har lyst til at gå sammen om at købe én større gave til det unge par. På den måde kan I også få fat i nogle lidt større ting i en bedre kvalitet, når I er sammen om at betale udgifterne.

Alternativt kan du også prøve at se, om du ikke kan finde frem til nogle gode ting på genbrug. Meget ofte kan man faktisk finde frem til rigtig mange gode børneting inde i forskellige genbrugsbutikker eller grupper på de sociale medier, hvor folk sælger ud af deres gamle ting.