Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sæt tiden i stå for en stund

Vi kender alt det alle, den travle hverdag, med den fyldte kalender, hvor der stilles krav og skal løses opgaver i alle sammenhænge.  

Vi løber stærkt og vil det hele – helst så godt som muligt.  Mange af os løber for stærkt, og det smitter af på vores børn. 

Vi kunne alle sammen bruge at bliver bedre til at sætte tiden i stå for en stund og tage en tiltrængt pause i en travl hverdag.  

Mindfulness i en travl hverdag

Mindfulness handler om at være i nuet, i øjeblikket, at sætte tiden i stå og være her og nu. 

Mindfulness meditation sætter fokus på nuet via eks. Vejrtrækning, for gennem øvelser at få en bedre kontakt med og mærker sig selv og derved skabe en pause både praktisk og mentalt.  

Mindfulness meditation er et fremherskende redskab for voksne til at håndtere hverdagens hastige tempo, men hvorfor ikke smitte vores børn med de gode vaner og lærer dem meditationens kunst og give dem muligheden for at sætte tiden i stå for en stund.  

Mindfulness også for børn

Mindfulness for børn er en dansk udviklet app til børn i 5-12 års alderen, men kan bruges af alle. Appen lærer gennem forskellige øvelser børn at meditere, som et værktøj til at skabe ro og til at skabe den tiltrængte pause i en travl hverdag.  

App’en er “fantastisk til børn” siger Malene Dencker, zoneterapeut og registreret alternativ behandler (RAB godkendt), i sin anmeldelse af app’en på zrb.dk, og forklarer hvordan især “godnat meditation” har stor indflydelse på hendes børn.  

Meditation er et anerkendt redskab imod stress og depressioner, så hvorfor ikke komme de dårlige takter i forkøbet og smitte vores børn med gode vaner og lærer dem at mærke sig selv og have fokus på en gladere og roligere hverdag med mere overskud midt i alle ambitionerne.