Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går i og venter en lille, og har lavet en liste med hvad i, som et must, skal anskaffe jer, skal et aktivitetsstativ stå som nummer 1.

Et aktivitetsstativ er et virkelig godt redskab til at stimulere de små med. Med et aktivitetsstativ, behøver du også et legetæppe, som den lille kan ligge på. Her kan barnet få mange timer til at gå, ved at kigge og udforske de forskellige elementer, man nu kan hænge op. Det smarte ved de de fleste aktivitetsstativer, er at det er muligt at skifte de forskellige hængefigure ud, så snart barnet ikke længere finder dem interessante. Barnet kan hurtigt blive træt af de forskellige ting, så det er en god ide at sætte 3 til 4 ting op af gange og så have 4 til 5 figure at skifte ud med. af populære figurer kan bl.a. nævnes ting som kan rasle, ting som kan spille musik eller ting med spejle på. Det kan også være en god ide at investere i nogle led til aktivitetsstativ, så hænge figurerne kan komme ned i en højde, hvor barnet rent faktisk kan få fingrene i tingene. Her er det en god ide at finde et par forskellige ting, af forskellige materiale, så barnet får en oplevelse ved at røre tingene.

 

Populært aktivitetsstativ

Det populære Franck & fischer aktivitetsstativ er fleksibelt, unikt og utrolig holdbart stativ. Stativet er lavet i lækkert formstøbt birkefinér og behandlet med miljøvenlig olie, så du få det helt rigtige materiale til dit barn. Aktivitetsstativet bliver leveret i en flot transporttaske, så det let kan transporteres. Stativet kan let klappes sammen og tage med når familien skal på tur. Stativet måler 60 cm i højden og 95 cm i bredden og kan let rengøres med en klud. Hvis du går op i hvilke materiale de produkter som du giver dit barn, kan du med tryghed handle på Naturebaby.dk – siden forhandler udelukkende økologiske og naturlige produkter til barnet.