Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste børn hikker en gang imellem, og det forstyrrer ofte banet. Dog går hikken i de fleste tilfælde væk efter kort tid, men nogle børn døjer med gentagende hikke og det kan på sigt skabe søvnproblemer. Læs med her hvis du du er i den situation af dit barn har gentagende hikke og du vil kurerer det.

Børn og deres søvn er et stort problem for mange familier. Der kan være utallige grunde til at barnet ikke vil sove, og en af dem kan bl.a. være hikke. Hikke opstår pga. en krampe i mellemgulvet, som ofte kommer i forbindelse med at barnet spiser meget hurtigt. Hikken kan også opstå hvis barnet har været afkølet ved f.eks. badning eller skiftning. Det sker sjældent at barnet græder pga. af hikke, men det kan oftest have svært ved at falde i søvn. Hvis nikken ikke stopper efter 15-20 minutter, kan man hjælpe det ved at tilbage barnet noget vand eller mælk at drikke. Hvis barnet gentagne gange får nikke og det begynder at blive problematisk, skal du søge hjælp ved lægen. Desværre sker det sommetider at lægen ikke kan hjælpe og man må tænke i alternative metoder. En mindre kendt metode for at helbrede hikke er ved hjælp af akupunktur. Det lidt utraditionelt at tilbyde akupunktur til børn, men der findes flere eksempler på, at det rent faktisk virker.

Nysgerrig efter akupunktur?

Hvis du går med disse hikke problemer, og er nysgerrig efter en lidt alternativ metode, akupunktur, skal du tage fat i landets førende akupunktør, John Boel, ved acunova.dk. John Boel har mange års erfaring med akupunktur og har bl.a. kureret flere børn for længerevarende hikke med stor succes. Kontakt ham for en uforpligtende snak og hør om han kan udbedre jeres problemer – drømmen er at kunne få et barn som er velbefindende og får sin nattesøvn.