Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En rigtig god måde at lære barnet at cykle på, er at investere i en løbecykel. En løbecykel kan bruges af børn fra ca. 3 års alderen, og barnet lære hurtigt at skabe balance og komme fremad.

De fleste børn kan først cykle når de når 5-6 års alderen. En godt måde at forberede barnet til at cykle er at give det en løbecykel allerede ved 3 års alderen. En løbecykel gavner mange ting ved barnet, både balancen, motorikken og styrken bliver forbedret, og så synes de fleste børn også at de er rigtige sjove.

Ting du skal være opmærksom på ved en løbecykel

Styret, sadlen og dækkene er de 3 vigtigste ting du skal være opmærksom på, når du skal ud og købe nu løbecykel. Det er vigtigt at styret ikke er for langt, så barnet ikke får for svært ved at styre den. En anden ting som er vigtigt ved styret er at ikke skal kunne dreje hele vejen rundt. Ved at styret kun kan dreje en smule til begge sider, gør det, det nemmere for barnet at manøvrere rundt, og holde balancen. Anden ting er sadlen. Det er vigtigt at barnet sidder godt og sidder i den rigtige højde. Ligeledes er det en god til hvis både sadel og styr kan justeres så barnet kan bruge cyklen i længere tid. Tredje ting er dækkene. Det er vigtigt at dækkene er store og bløde, på den måde kan barnet lettere løbe rundt i forskelligt terræn. Hvis du skal ud og vælge en kvalitets løbecykel som barnet kan have i flere år, skal du vælge en Puky. Puky løbecykler er lavet i den bedste kvalitet og er holdbare. du kan bl.a. købe din Puky løbecykel ved boernibalance.dk, som har et bredt udvalg af løbecykler og andet lækkert legetøj til børn i alle aldrer.