Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal købe den perfekte gave barnet, men er løbet tør for inspiration? Om det er til barnedåben, børnefødselsdagen, eller noget helt tredje, kan det være utrolig svært at finde den perfekte gave. I dette indlæg vil vi kommet med gode bud, og genopfriske din inspiration med hensyn til gavekøb til barnet.

Internettet er en utrolig god hjælp til at finde inspiration, ja til stort set alt. Mange webshops er begyndt at inddele vare, som de har i butikken efter begivenhed og prisklasse.  Derved får du en masse god inspiration, og holder dig inden for det rigtige budget. Et produkt som har hittet i mange år, er Kay Bojesen aben. Den ligger dog i den dyre prisklasse, men det findes mange andre designklassikere i den billigere ende. Danske designprodukter har altid stået i toppen af mange ønskelister til barnedåben eller børnefødselsdagen, og især bestiksættet fra design letters er populært. Design letters er et dansk firma som startede tilbage i 2009 og  var de første til at lave de helt ensfarvede og simple bogstaver, som siden er blevet en kæmpe succes. De bruger en typografi, som er håndtegnet tilbage i 1937 af den kendte danske arkitekt Arne Jacobsen. Decideret at kalde design letters en designklassiker er måske en overdrivelse, men om ikke andet, kommer tankerne i retning af Arne Jacobsen, som om nogen, er en kendt dansk designer, måske den største.

Giv barnet det første sæt bestik i dåbsgave

Melamin bestikket fra design letters er, som nævnt en af de ting, som ofte stå øverst på ønskelisten. Hvis barnet endnu ikke har et af disse fine sæt, kan der med fordel gives som gave. Mange af design letters produkter finder du hos webshoppen Livingshop, som er en webshop det satser på alt inden for boligindretning og brugskunst. Køb design letters produkter hos Livingshop.