Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har dit barn svært ved at sove og er du ved at gå ud af dit gode skin? Tøv ikke, et mørklagt værelse kan gøre underværker og du kan få din nattesøvn tilbage.

Der findes utallige tips og tricks som skulle få dit barn til at sove. Flere børnebutikker sælger alverdens ting som skal hjælpe barnet til at få dens nattesøvn – alt fra madrasser, specielle dyner og sågar også en helt speciel sovedragt. i nogle tilfælde virker disse metoder, men i mange andres, er det ikke tilfældet.

Få styr på de basale ting

Tryghed og ro er de essentielle krav, som skal være opfyldt når et barn skal falde i søvn. Det er vigtigt at barnet falder i søvn i sin egen seng, til dels at vænne barnet til det, men også fordi at det kan skabe uro for barnet at blive flyttet rundt på. Når barnet ligge i sin egen seng, er det vigtigt at omgivelserne er trygge. Hvis barnet har været vant til at falde i søvn i mørke, er det vigtigt at rummet forbliver mørkt. Når vi går fra vinter til sommer, kan der tit være problemer med at solen først går ned sent og det kan være svært at få mørklagt børneværelset.

Et mørklægningsgardin er et must og det er vigtigt at passer præcis til vinduet. Oftest kan lyset snige sig igennem i siderne, toppen og bunden. Hvis du køber til unik skræddersyet gardin, som passer præcis til vinduet, vil det hjælpe et lang stykke hen af vejen. Tag et kig på uniggardin.dk, de er uden tvivl en af de største forhandlere af gardiner online, og her et enormt udvalg. Det er sågar muligt at bestille gardinbussen hjem, og se en del af udvalget i hjemmet. Derudover kommer medarbejderen ud og måler op til det nye gardin, så du ikke er i tvivl om, at det kommer til at passe perfekt.