Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste forældre vil gerne frem skyde processen med at udvikle sit barn og ønsker at barnet udvikler de rette motoriske egenskaber. Et gyngestativ er et godt værktøj til at udvikle barnet, som ved at gynge styrker balancen og motorikken gevaldigt.

Der findes utallige af gyngestativer til haven og der kan være en udfordring at finde det helt rigtige. Når gyngestativet skal vælges er er der visse specifikationer som i som familie skal være opmærksomme på. En ting som er første prioritet er sikkerheden ved stativet. Ting som afrundet kanter på gyngerne og et solidt holdbart materiale er essentielt. En anden vigtig ting er hvilke materiale stativet er lavet i. De fleste store gyngestativer er lavet af træ, men ikke er lavet af trykimprægneret træ, som kan holde til at stå ude hele året rundt. De fleste gyngestativer er vejer mere end 100kg., så det er, som regel ikke noget man pakker sammen om vinteren.

Kvalitets gyngestativer

Sverige er kendt for deres gode trækvalitet og mange svenske producenter af gyngestativer er blandt toppen i markedet. Det svenske mærke Hörby Bruk, er absolute blandt toppen. Bag mærket står den svenske familie Hörby Bruk som er kendt for deres professionelle udendørs produkter. Et gyngestativ som vist i toppen af artiklen vil koste en 5-6000kr, men her er der altså en del penge ved at handle over nettet. En hjemmeside som only4kids.dk, er førende leverandører inden for Hörby Bruk træ gyngestativer, og tilbyder alverdens tilbehør til stativet. Ovenstående stativ er til salg på hjemmesiden til blot 4.438kr. og bliver sendt direkte hjem til kundes dør. Med i prisen er 2 gynger som er udstyret med sæder der er produceret i miljørigtig UV-bestandig plast, samt en rutsjebane. Med dette stativ vil barnet bliver udfordret både motorisk og energisk, så udviklingen vil gå sin naturlige gang. Se mere på only4kids.dk, hvis du ønsker et kvalitets gyngestativ.