Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren er ved at lakke mod ende og vi skal begynde på at indstille os til dårligere vejr. Henover sommeren har den stået på en masse events rundt omkring i lavet og der har været utallige af muligheder for at nyde tiden i skønne omgivelser med familien. I dette indlæg vil der blive beskrevet hvordan du kan aktivere dit barn til forskellige events hele året.

Vi er så småt gået ind i efteråret og vejret er begyndt at ændre sig. Det betyder ikke at udvalget af events bliver mindre, tværtimod. En ting som faktisk er undervurderet er babysalmesang. Det lyder ikke som noget det kan være spændende for barnet, men barnet får faktisk utroligt meget ud af at høre salmer og sang generelt. Babysalmesang finder sted i mange kirker på tværs af landet, hele året rundt. Hvis man ikke lige er til salmesang og kirkegang, findes der mange børnekoncerter rundt omkring i landet. Fællessang og underholdning er noget af den bedste aktivitet for dit barn. Det behøver ikke være udelukkende børnekoncerter og børnesange, bare eventet finder sted i de rigtige omgivelser og barnet føler sig tryg.

Sommerfest 2017

Grunk Event afholdte  Sommerfesten 2016 i M.G. Petersens Familiehave på Frederiksberg, over datoerne d. 27 maj, 3 juni, 26 august og 2. september – det var en stor succes. Her optrådte bl.a. Søren sko, Barbara Moleko og Nabina. Alle 3 sangere har hittet med sange henover foråret og sommeren, og hvis i har hørt bare en smule radio i hjemmet, vil barnet hurtigt kunne genkende tonerne som kommer ud af højtalerne til disse koncerter. Husk at hold øje med næste års Sommerfest i M.G. Petersens Familiehave på Frederiksberg her, samt de mange andre spændende events som Grunk Event afholder.