Project Description

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Indretning af et ungdomsværelse kan have sine udfordringer. Et barn i teenage alderen har helt klart sin egen mening og er fast besluttet på hvordan dets værelse skal se ud. Om der er et drenge eller pige værelse, en sovesofa er et must.

De fleste børneværelser er ikke mere end 10-12 kvm., og pladsen kan virke trang. Derfor handler det ofte om at indrette værelserne så praktisk som muligt, for at skabe så meget plads på gulvet som muligt. En trend i øjeblikket er skriveborde som kan foldes ud, når det skal bruges og foldes sammen når det ikke skal bruge. En anden ting har har været populært i mange år er sovesofaen. I dag laves de så pæne at de kommer til at pynte de fleste teenage værelser.

Sovesofa er stadig in

En sovesofa er stadig en af de mest populære møbler i et teenager værelse. Udvalget er enormt, men det er vigtig at man ikke gå på kompromis med madrassens kvalitet. Det kunne f.eks. være denne sovesofa fra Livingoodies.dk, som er lavet i massivt træ, i et enkelt stel. Sofaen er 200 cm lang og udfoldet 140 cm bred, så der sagten kan ligge 2 teenagere og sove i den. Desuden er sofaen udstyret med en rigtig lækker madras, som man ligger helt perfekt på.