Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Venter I barn? Så er der en masse spændende tider foran jer. Tider med hygge, tider med glæde og tider, der er lidt hårde. Og alt dette er en naturlig del af det at have barn. Men før babyen overhovedet kommer til verden, så skal der være helt klart i hjemmet, så den lille kan falde til. Det indebærer blandt andet indretning af et børneværelse og at sikre, hjemmet er så godt for en baby som muligt.

Indretning af børneværelset

Har I udvalgt jer et rum til babyen, som den kan få, når den bliver stor nok til at sove selv? Så er det bare om at komme i gang med at indrette værelset. Og det er altid sjovt sådan at indrette og sørge for at gøre det til et hyggeligt rum.

En af de ting, I kan overveje, er, om værelset skal gøre endnu hyggeligere at være i med noget børnetapet. Der findes mange forskellige mønstre og motiver på forskellige slags tapeter. Noget fint tapet kan gøre rummet hyggeligt, og det kan virke inspirerende på barnet, når det engang bliver større.

Legetøj og tilbehør

Når barnesengen, tapetet og puslebordet er på plads, så skal der tænkes over legetøjet og tilbehøret. Økologisk børnetøj er en del af det i kan gå opdagelse i samt legetøj og tilbehør, I kan få til jeres barn. Der kan I få alt fra fingermaling til sandforme.

Når barnet ikke er særlig gammelt, skal der ikke så meget andet til end noget raslelegetøj og et legetæppe eller et aktivitetstæppe af en art, hvor babyen kan holde sig selv beskæftiget, mens I laver mad eller vasker tøj.

Et sted at være

Det er vigtigt at babyen har et sted, den kan ligge, mens I ikke har mulighed for at bære den. En lille krybbe i stuen eller en kravlegård kan derfor være til stor hjælp.