Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At blive forældre er for langt de fleste mennesker en stor og fantastisk ting, men det kan også blive svært og hårdt. Livet skal nemlig tilpasses til at have et lille, nyt familiemedlem. Derudover skal hjemmet også klargøres til babyen. Der er brug for masser af udstyr, og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Det er dog vigtigt at gå i gang i god tid, så du er sikker på ikke at mangle noget, når babyen melder sin ankomst.

Køb alt der er nødvendigt i god tid

Med en nyfødt baby er der visse ting, som er absolut nødvendige. Det gælder blandt andet:

  • Puslebord og puslepude

  • Barnevogn

  • Autostol

  • Babyseng, dyne og sengetøj

  • Babytøj

  • Højstol med indsats til nyfødt

Derudover er det en god idé at indkøbe andre babyting som en ammepude, stofbleer og sutteflasker. Ammepuden gør det nemmere for mor at kunne amme sit barn på behagelig vis, og stofbleer er nødvendige til at tørre gylp, mælk og lignende væk. Sutteflasker er gode at have på lager, hvis enten amningen går i stå eller hvis babyen skal passes. Har du brug for at få købt nogle af dette babyudstyr ind, kan du se mere på Børnenes Kartel.

Vent med det, der ikke er nødvendigt

Det kan være fristende at købe alt, hvad der bliver anbefalet i diverse artikler og magasiner, men i langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at købe alle de ekstra ting, inden babyen er født. Det gælder eksempelvis babymad, som babyen først begynder at spise, når den er omkring seks måneder gammel. Det gælder også legetøj. Et par stykker legetøj gør ingen skade, men for både økonomien og overskuelighedens skyld, kan det passe mange familier at vente med dette til barnet er lidt ældre.