Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er helt normalt at gå rundt i en rigtig babyboble de første måneder, efter dit barn er født. Der er trods alt noget ret magisk over at have bragt et ekstra liv til verden, og som nybagt forælder har man ofte brug for at kunne nyde den første tid fuldstændig uforstyrret. Senere skader det dog ikke at begynde at tænke lidt fremad i forhold til dit barns udvikling. Hvilken form for daginstitution tror du vil passe? Skal det være vuggestue eller dagpleje? Og hvad med den dag, hvor barnet flytter hjemmefra?

Den store flyttedag

Med et lille spædbarn at tage sig af, kan det virke helt blasfemisk at snakke om, at barnet en dag bliver voksent. Der er meget langt fra bleskift til boligkøb, men ikke desto mindre kan du gøre både dit og barnets liv nemmere ved at planlægge bare en lille smule fremad. Du kan for eksempel skrive dit barn op på ventelister til forskellige andelslejligheder. Det behøver ikke være særligt dyrt at få dit barns navn på listen, og når den store flyttedag kommer, vil der være meget mere at vælge imellem.

Forældrekøb kan være en løsning

I visse byer er boligmarkedet meget presset. Med SU som eneste indtægt kan det være tæt på umuligt at finde et sted at bo, så derfor kan dit barn komme i alvorlige problemer, når boligjagten sætter ind. Her kan du som forælder heldigvis være rigtig behjælpelig, fordi du kan lave et såkaldt forældrekøb. Begrebet dækker bare over, at du køber en lejlighed eller et værelse, som du så lejer ud til dit barn. Det er som regel fordelagtigt for begge parter, fordi dit barn får lejekontrakt, der er til at betale, og du får en investering, som ofte vil give afkast, når lejligheden skal sælges igen. Du kan få vejledning om forældrekøb på https://foraeldrekoebsguiden.dk.