Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du en weekend, hvor du keder dig, og kunne du godt tænke dig nogle idéer til, hvad du kan lave? Når du har en fri weekend uden de store planer, kan du altid vælge enten at bruge den på at få ordnet en masse praktiske ting eller på at hygge dig med det, du ikke har tid til i hverdagen.

Ryd op i dit klædeskab

Hvis du gerne vil tage dig til at lave noget, som du garanteret sjældent får gjort, men som virkelig trænger, er at rydde op i dit klædeskab. Hvis det ligesom så mange andres flyder, kunne du bruge en lørdag eftermiddag på at få styr på det. Du kan starte med at tage alt ud af dit skab. Derefter kan du sortere det i bunker. Det tøj du gerne vil beholde, og det du ikke kommer til at bruge mere. Tøjet der bliver frasorteret, kan du give til genbrug eller sælge. Når du står tilbage med det tøj, du gerne vil beholde, kan du lægge det fint sammen og putte det ind i skabet igen. Nu er der pludselig plads til noget nyt. Køb billige herre t-shirts her.

Sæt dig ned og mal

Er du i humør til et hyggeligt og kreativt weekendprojekt, kan du tage dig tid til at sætte dig og male et lærred. Hvis ikke du allerede har remedierne til det, vil det ikke kræve meget at gå ud og finde det. Nogle billigere pensler, noget maling og et lærred, og så er du klar.

Gå en tur med din familie

Når du har noget tid tilovers, kan du også altid bruge den på at være sammen med din familie. Måske er det sjældent, at I faktisk er rigtigt sammen. I kunne f.eks. gå en tur i skoven sammen.