Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Venter du barn? Stort tillykke! Det er en glædelig tid, hvor du og din partner sikkert glæder jer rigtig meget. Der er også en del, som du skal have styr på, inden jeres barn kommer til verden. I skal have købt det mest fornødne udstyr, tøj, sutter o.lign. Det er vigtigt, at jeres barn får noget ordentlig udstyr i en god kvalitet, hvor sikkerheden er i top. Herunder får du en liste med det udstyr, hvor I ikke skal gå på kompromis, hvis I vil have godt og sikkert udstyr.

  • Autostol:

Når I skal investere i en autostol, er det vigtigt, at I får en autostol som er sikkerhedsgodkendt. Undgå at købe en brugt autostol da I ikke kan være sikker på, at sikkerheden er, som den skal være. Hvis I køber autostolen brugt, er det en god ide at få autostolen tjekkes hos en forhandler eller en anden professionel, for at sikre jer at autostolen ikke er beskadiget eller lign. Er den beskadiget, kan det nemlig gå ud over jeres barns sikkerhed.

Vil I være sikker på at autostolen er i en god kvalitet, hvor sikkerheden er i top? Så tag et kig på disse Cybex autostole fra Kaareboern.dk.

  • Barnevognen:

Det er ligeledes vigtigt at barnevognen, som I køber, er god kvalitet. Det sikrer at jeres baby ligger godt og behageligt i vognen. Komforten og sikkerheden er alfa omega, når I køber barnevogn. Invester gerne i en kvalitetsvogn da jeres barn sikkert kommer til at bruge mange timer i barnevognen.

Køber I en brugt barnevogn, bør I sikre jer, at stellet på barnevognen hverken er rusten eller i stykker. Er det rusten og slidt, kan I få problemer når barnevognen skal klappes sammen, eller det kan gå udover drejefunktionen, hjulene og bremsen på vognen.