Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er højst sandsynligvis ikke noget galt med dit baren, hvis det larmer meget – tværtimod så drøner glade og sunder børn oftest rundt og griner, leger, bygger hopper og andet så måske kan fylde dit hjem med støj.

Mange forældre har sikket prøvet at tysse og mane til ro uden held. Tit så er det jo heller ikke fordi at støjen er et problem for barnet, hvis det ikke er farligt det somdet har gang i – Det ofte os voksen som har bruge for at hvile ørene en gang i mellem, og det er måske lidt synd, hvis nu vores unger lige har gang i en sjov, ufarlig, men måske støjende aktivitet.

Ud og leg

Måske kan man flytte aktiviteten et andet sted hen uden at ødelægge legen. Er vejret til det kan man jo bede ungerne gå ud i haven, baggården parken eller andre steder. Det kan også være at man bare skal flytte legen til et andet sted i huset – kælderen eller bare et rum i den anden ende af huset fjernt fra der hvor de voksne lige skal have en slapper.
Er du så heldig at du har god plads kan du overveje om der er nogle af børnenes mest larmende ting som skal bo et andet sted i huset. Måske skal trommer og musikinstrumenter have en fast plads i kælderen?

 

Det rolige børneværelse

Har man ikke mulighed for at flytte børnene, så er der heldigvis andre muligheder. Lydisolering lyder som noget der er dyrt og forbeholdt musikstudier og andet.
Men faktisk kan man blot købe støjdæmpende akustik plader og sætte op på væggene (fås f.eks her). Har man ikke mod påat gøre det selv tilbyder de fleste akustikfirmaer at monterer de akustikpladerne for dig.

På den måde kan børne lege lige så tosset de vil uden at du behøver begrænse dem pga. støjen.