Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er de færreste børneværelser i dag som er fyldt med kvalitetsmøbler fra dyre designere. Dette er dels fordi de koster mange penge og dels fordi mange af de mindre børn egentlig er ligeglade. Mange børn vil jo hellere have lyserøde prinsessemøbler eller blå politimøbler, da det er deres interesser i den alder. Der skal selvfølgelig også være plads til børnenes leg på værelset, men der vil også være flere fordele ved at have en We Do Wood Lilly´s chair på børneværelset.

De holder flere generationer

God kvalitet holder længere, sådan vil det altid være. Det er altid smart at have møbler som kan holde længe, når man køber møbler til mindre børn. For det første så kan børn være hårde ved deres ting og for det andet, så vil møblerne jo kunne arves igennem flere generationer.

De mister ikke sin værdi

Når der er tale om god kvalitet og lækre designermøbler, så mister de ikke deres værdi. Faktisk vil flere designermøbler blot blive dyrere med alderen. Så når barnet er vokset fra møblet, så kan det altid blive solgt videre til en anden børnefamilie.

De passer i hele huset

Normalt hører børnemøblerne kun til på børneværelset, da de som oftest ikke passer ind i resten af indretningen. Men med lækre møbler som fx Lilly´s chair fra We Do Wood, så kan der være plads til børnemøblerne rundt i hele hjemmet. På den måde føler børnene sig også mere hjemme, da de kan have deres helt egne møbler rundt i hele huset.

Børnene lære at passe på deres ting

Som nævnt herover så kan børn være ret hårde ved deres ting, og de ender ofte med at ødelægge dem ret hurtigt. Men hvis man giver dem et lækkert stykke møbel og siger til dem at de skal passe på det, vil det kunne være med til at lære dem om værdien af deres ejendele.