Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man er nybagt forælder så vil der altid være en lang række forældre der står i kø for at give dig tips og tricks til hvordan du skal opdrage dit barn og hvordan man skal gøre i den ene og den anden situation. Der er sikkert nogle af disse råd der kan være meget gode, men det absolut vigtigste råd du kan få er at du skal lære selv og du selv skal finde ud af hvordan du vil være forældre. Alle er forældre på forskellige måder og det er noget af det der er det mest vidunderlige ved den herlige gerning som man så meget elsker at have. Ens børn er fantastiske skabninger og man vil altid gå igennem ild og vand for dem.

Ens barsels periode er noget af det mest fantastiske man kan have. Her har du mulighed for at du kan bruge hele dagen på at skabe en god relation til dig barn og du kan lære det hvordan livet fungerer. Selvom at det er i barnets første år, så suger de stadig mange ting til sig og de måneder dig og din partner bruger på barsel kan forme barnet på mange måder til hvordan det bliver når det bliver ældre. Det er også derfor at i burde splitte jeres barsel så i begge har mulighed for at bruge meget tid sammen med jeres barn. Det kan nemlig lade sig gøre fordi at når man er på barsel kan man modtage barselsdagpenge og derfor vil der altid være 2 indkomster man kan overleve for og ikke blot skal leve på en indkomst mens den ene er på barsel.

Hvis man deler barslen op, så har begge også mulighed for ikke at komme alt for langt væk fra arbejdsmarkedet. Det kan godt være svært at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen hvis man har tage den fulde barsel.