Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste mennesker i dag er altid på farten. Vi har travlt med arbejde, indkøb, transport og med vores sociale liv. Når manden eller kvinden går hjemme på barsel, er der god tid til at passe alle de huslige pligter og pleje det sociale liv, men når arbejdsmarkedet kalder igen, er det en helt anden sag. Det kan være svært at nå det hele, når man skal passe sit job, og selvfølgelig også skal bruge en masse tid med sit barn. Derfor er det en fordel, hvis du vænner dig til at have dit barn med på farten, så du har mulighed for at nå alle de ting, du gerne vil. Hvis du ønsker at have dit barn med overalt, er det vigtigt at have de rette transportmidler, som kan gøre det hele meget lettere. En barnevogn samt en klapvogn er uundværlige i en travl hverdag.

Barnevogn

En barnevogn er særligt vigtig at have når barnet er helt lille. Det er nemlig barnevognen der kan være med til at sikre, at du både kan nå alle dine sociale aftaler i løbet af dagen, og samtidig have din baby med. En barnevogn gør det muligt at passe babyens sovetider, uden at du behøver at være derhjemme. Hermed slipper du for at være bundet til dit hjem, men har fri mulighed for at besøge venner og familie, mens du er på barsel.

Klapvogn

En klapvogn er ligeledes uundværlig, hvis du ønsker at være på farten, mens dit barn er lille. En klapvogn giver dig mulighed for at gå lange ture med dit barn, også selvom barnet ikke kan gå ret langt. Derudover er en klapvogn let at have med, hvis du for eksempel skal på indkøb eller shopping i butikker med smalle gange. Moderne klapvogne er lette at køre og dreje med, og derudover er de lette at klappe sammen, så du kan have klapvognen med i bilen. En god klapvogn til livet på farten er City Mini GT fra Baby Jogger, som tilbyder både dig og barnet komfort, og som derudover er let at have med overalt.