Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når der er en lille ny på vej, er der mange ting, der skal sørges for. Man skal forbedre sig både følelsesmæssigt og materielt. Det kan for mange virke skræmmende, at man pludselig står med ansvaret for så lille et menneske, men det går som regel over, når barnet først er der. Her tager kærligheden fuldstændig over, og det kan være svært at rumme andet. Det eneste man mærker, er følelsen af glæde ved endelig at holde sit barn. Det kommer helt af sig selv, at man lærer at tyde barnets forskellige behov og imødekomme dem. Det kommer ikke nødvendigvis i samme øjeblik, som man forlader hospitalet, men hen ad vejen efterhånden som man får opbygget en relation til den lille ny.

Der er masser af hjælp at hente

Men selvom der er mange ting, du kan klare selv, er der dog vise af dem, der bliver lidt lettere med noget hjælp. Og her er det helt okay at snyde lidt. Det gør alle. Der er mange forskellige hjælpemidler, der kan gøre livet med et lille barn lidt lettere, det behøver ikke blot være i det store, det kan også være i det små. Mulighederne er mange. Cam Cam Copenhagen er blandt dem, der hjælper med at gøre livet som forælder lidt nemmere.

Alt fra stort til småt

De designer alt fra små rangler, der kan distrahere barnet fra gråden, til babysenge, hvor du trygt kan lægge dit barn til at sove. Ikke nok med at deres ting er funktionelle, har de også et lækkert design både i farve og mønster. Det betyder, at bare fordi du er blevet forælder, behøver du ikke gå på kompromis med din stil. For eksempel kan din pusletaske gå fra kun at være brugbar, til at være noget du nyder at gå med, når du triller barnet i barnevognen gennem byen.