Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tidligere havde man som forældre ikke det store udvalg, når barnet skulle have lov til at slappe af med lidt TV. Det traditionelle Flow-tv med faste kanaler og stort udvalg af engelsksprogede udsendelser, overlod arbejdet med at vælge kvalitetsindhold til børnene til TV-selskaberne. Men i dag er det anderledes. Nu sidder børnene med iPads og har det åbne internet til fri legeplads. Det betyder, at de kan se lige hvad de vil, men også at de kan se ting, de ikke burde. Derfor har vi samlet og vurderet tre tjenester, hvor du som forældre kan vide dig sikker på dit barns vegne.

Min Bio – Det sikre valg

Min Bio er et abonnement til streaming, som giver ubegrænset adgang til børnefilm- og serier. Det virker på alle enheder, så du kan både bruge din Android-telefon eller din Apple-smartphone til at streame til f.eks Chromecast eller Apple TV. Stabiliteten på app’en er lidt større på Android end på det svære iOS-format, som Apple tilbyder, men er alt i alt en tjeneste, som har et bredt og varieret udbud til ungerne. Der er dog intet indhold til hverken mor og far. Tjenesten koster kun 49 kr, og så har man adgang til en del af det kvalitetsindhold, som Nordisk Film er kendt for. Nordisk Film er nemlig firmaet bag tjenesten, og det er som forældre godt at vide, at så etableret et firma står bag – Min Bio kan du uden bekymring lade børnene sidde med.

Bonusinformation: Har man telefon-abonnement hos Telmore følger tjenesten gratis med i Telmore Play abonnementet. Se priser på mobilabonnement ved Telmore  her.

 

Youtube – Hele verden for dine fødder

Det Google-ejede Youtube har en kæmpe fordel i og med, at de er det mest gennemprøvede koncept, MEN – og der er et stort men – alle har adgang til at udgive på Youtube, og det giver også problemer for det enkelte barn. Hele verden er for dine fødder. Går du op i gravkøer er der masser af videoer at se, men går du op i klyngebomber eller krigsramte børn, ja så er der også meget at se.

Youtube er godt, men sørg for at der er en forældre til stede, så barnet ikke kommer på afveje.

Bonusinformation: Én milliard brugere, bruger Youtube månedligt. Det er en sjettedel af jordens befolkning.

Viaplay – Noget for hele familien

Viaplay er et mekka for hele familien. Masser af film og udsendelser til børn i alle aldre. Amerikanske serier til mor, og Sport og actionfilm til far. MEN Viaplay er også dyrt. 299kr per måned, men men børnesikring er det virkelig en god løsning for alle.