Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du glæder sig til at sige farvel til bleerne og sparkedragterne, eller om du kommer til at savne dagene med en glad, pludrende baby, så kommer du ikke uden om, at dit barn ikke bliver ved med at være småt og rundhovedet for evigt. På et tidspunkt vil det vokse ud af babytøjet, og den tid kan godt være svær som forælder. Ikke desto mindre er det en nødvendig selvstændighedsproces, som er vigtig for dit barns udvikling, og derfor skal du heller ikke holde dig tilbage med at hjælpe dit barn videre fremad – også når det kommer til indretningen af værelset.

En sofa må der til

Som større barn eller teenager er man tit opsat på, at ens værelse ikke bare skal være til at sove i, men tværtimod ligne en helt lille lejlighed. Til det hører der naturligvis en sofa, og for flere teenagere er det simpelthen drømmen at have sådan en stående på værelset. Der er heldigvis mange muligheder for at finde gode sofaer, der ikke fylder det store, så de kan passes ind på et lille teenageværelse. Hvis du vil være rigtig smart, kan du også vælge kombinationsløsningen og købe dit barn en sovesofa. Du kan finde mere inspiration til flotte sofaer her.

Hvad med væggene?

Ligegyldigt om væggene på værelset bare er normalt hvide eller belagt med forskellige former for tapet, så kommer dit barn nok til at ønske noget forandring på et eller andet tidspunkt. Det er sjældent særligt sjovt at male et helt rum om, men her er det en god mulighed også at bringe din teenager lidt på banen. I kan for eksempel aftale, at I sammen maler væggene, så dit barn også får mulighed for at se, hvordan sådan noget skal gøres. Samtidig sikrer du dig mod utilfredshed med resultatet, da barnet jo har været med på sidelinjen hele vejen.