Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børneværelset er et utroligt vigtigt sted for barnet, da det er det sted hvor barnet for alvor har plads til at være sig selv. Hele huset er præget af forældrenes smag, og det er selvfølgelig tydeligt at huset er indrettet af voksne, og derfor skal det også være tydeligt at børneværelset er indrettet af et barn. Væggene skal være i barnets yndlingsfarver og der skal være plakater med barnets favorit tegneseriefigurer. Og ligesom rammerne er præget af det barn som bor på værelset, så skal møblerne sige det samme. Med en klip klap kids chair har man en utrolig smart stol som både drenge og piger vil blive utroligt glade for, og når de vokser ud af den, har man en smart stol man kan give til den næste i rækken. Skal dit barn også have en klip klap stol på sit værelse, så kan du finde den her.

Den perfekte størrelse til barnet

Stolen findes i forskellige størrelser, så de fleste børn vil kunne have muligheden for at nyde godt af denne smarte børnestol. Da stolen passer til barnets størrelse betyder det, at barnet kommer til at sidde meget bedre, end hvis han eller hun skulle sidde i en voksenstol.

Voksent møbel til børn

Hvis stolen var noget større, og man ikke vidste bedre, så ville man tro at det var en smart designer stol til voksne. Dette vidner om at børn også kan have smarte designer møbler, og at forældrene har tiltro til at barnet kan passe godt på den smarte stol.

Nemt at transportere  

Børn i den alder kan godt lide at tage deres ting med rundt omkring i huset eller med hjem til familiemedlemmer og venner. Dette kan man nemt med børnestolen fra klip klap, da stolen nemt passer i bilen, og så vejer den heller ikke mere end barnet selv kan flytte på den.