Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange forældre kæmper med at lære deres børn sproget, så de kan snakke ordentlig dansk. Det er dog ikke altid nemt, da mange børn bliver påvirket af andre sprog, når de f.eks. befinder sig på nettet osv. Flere og flere børn er derfor begyndt at snakke engelsk i en tidlig alder, da det er et international sprog, som specielt bliver brugt i mange TV serier og på nettet. Mange børn skal derfor Learn Danish helt fra start.

International landsby

Verdenen i dag er blevet en stor international landsby, hvor børn i en tidlig alder, lærer det engelsk sprog, før de overhoved har haft det i folkeskolen. Det er på mange måder en positiv udvikling, da de derfor kan mestre sproget i en tidlig alder, og det kan være med til at hjælpe dem på den lange bane. Det kan være vigtigt, at mestre det engelske sprog, hvis man gerne vil have arbejde i dag, da flere og flere virksomheder arbejder på et international marked. Det er derfor ikke nogen dårlig ting, at børn er begyndt at lære engelsk i en tidlig alder.

Kan gå ud over det danske sprog

Mens hele verden generelt er blevet mere og mere internationalt, kan konsekvenser ses i det danske sprog. Den danske sprog er også i gang med en udvikling, hvor flere og flere engelske ord bliver en del af det danske sprog. Det danske sprog er derfor heller ikke det samme, som det var for 20 år siden. Dette betyder dog ikke, at det er negativt. Alle sprog har det med at udvikle sig, og det samme kan siges om det danske sprog. På mange måder handler det om at omfavne udviklingen, da det kan være positivt på den lange bane. Det betyder også, at udviklingen af det danske sprog er en positiv ting, som kan være med til at udvikle det danske sprog endnu mere.