Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du nogensinde overvejet hvor fantastisk det ville være, at have jeres egen lille legeplads til dine børn. Slut med at skulle bevæge sig langt for at komme hen til et sted for at lege. Slut med at risikere, at der allerede er fyldt med børn der. I stedet kan du, hvis du har plads, lave din egen legeplads i din have. Det kræver naturligvis en investering, og det er ikke gratis, men det behøver faktisk slet ikke at være så dyrt. Især ikke hvis du selv kan udføre en del af arbejdet.

Her kan du se nogle af de udgifter, der vil være forbundet med at anlægge en mindre legeplads i haven.

Gyngestativ – 500-5000 kroner

Et gyngestativ er et must på en legeplads. Et helt simpelt gyngestativ med et par gynger kan købes fra godt 500 kroner. Hvis man vil have noget der er lidt større og mere stabilt, skal man op og give nogle tusinde. Hvis du vil have et legetårn med gyngestativ, et lille hus og en rutsjebane, skal du typisk op og give mellem 3 og 5000 i en fornuftig kvalitet.

Legepladsfliser – 500-10.000

Det er naturligvis ikke nødvendigt med legepladsfliser som disse, men de er intet mindre end fantastiske. Man slår sig ikke på dem, som man gør på fliser. Desuden slipper man for mudder og jord, hvis alternativet er græs. Hvor meget det koster, kommer helt an på arealet. Som du kan se på linket så koster en en 0.5 m2 fra lidt over 100 kroner.

Vippe – 300 – 3000

En vippe er en af den slags ting, der bare skal være på en legeplads. Hvis det er til helt små børn koster de ganske få hundrede kroner, men i takt med at børnene bliver større og tungere, er der større krav til vipperne. I takt med dette stiger priserne også. Men det er relativt billigt, og har man skruet hænderne fornuftigt på, kan man selv bygge en.