Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når i venter en lille en, er der en masse planlægning der starter, næsten fra det sekund man finder ud af man skal til at være forældre. Vi vil her i artiklen komme med nogle råd til, hvad i skal have styr på inden babyen kommer til verdenen. 

Et værelse med plads 

Det første års tid behøver en baby som sådan ikke sit eget værelse, der kan det sove i jeres soveværelse i en vugge. Men der skal stadig indrettes børneværelse. Bestem jer for om puslebordet skal stå på børneværelset eller på badeværelset. Hvis i vælger at stille det på børneværelset, så anbefales det at i får en blespand, eller i smider bleerne helt ud efter hvert skift, da det ellers vil lugte. 

Varme nok 

Når baby skal sove, skal man sørge for at barnet har varme nok også derfor er det ikke sikkert at en almindelig radiator står det rigtige sted i forhold til hvor babyen sover, og da man ikke bare lige kan flytte rundt på en fastmonteret radiator, kan det anbefales at anskaffe sig en el-radiator, som bare skal tilsluttes en stikkontakt. Så kan man placere den lige der man har lyst. 

Mal i hyggelige farver 

Når du skal male børneværelset kan du vælge om i skal male det i traditionelle køns farver. Hvis det er en dreng så blå, og lyserød hvis det er en pige. I kan også vælge at male i farver som i synes er varme og hyggelige, og som i synes passer til jeres barn. 

Legehjørne  

Det kan også være en god ide at lave et lille hjørne hvor barnet kan have noget legetøj, og hvor det kan vælte uden at slå sig, hvis det begynder at rulle. Det kan også være en god ide at investere i et legetæppe, med spejl og ting der hænger ned, så barnet kan kigge på sig selv og tage fat i tingene.