Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En klapvogn er et essentielt transportmiddel at have, så længe børnene er helt små. Med en god klapvogn kan du let tage babyen med på tur, uden bøvl og besvær. Desuden kan en god klapvogn gøre det let at køre i ujævnt terræn, og samtidig sikre din baby den rette komfort. En klapvogn skal også gerne være komfortabel for forældrene at køre med. Her får du nogle tips til hvad du skal holde øje med, når du skal købe en klapvogn.

Let at styre

Noget af det mest karakteristiske ved en god klapvogn er, at den skal være let at styre. Hvis klapvognen er tung at køre rundt med og svær at dreje med, kan det hurtigt blive en besværlig fornøjelse at trille en tur med babyen. Det er også vigtigt at klapvognen er udstyret med en bremse, da den ellers kan være vanskeligt at bremse klapvognen, hvis I eksempelvis går ned af en bakke.

Nem at klappe sammen

Noget andet der er vigtigt når du skal vælge den rette klapvogn er, at den skal være nem at klappe sammen. Hvis klapvognen er besværlig at folde sammen eller at folde ud igen, kommer det til at hæmme jer, og det bliver til en besværlighed at tage klapvognen med. Et eksempel på en klapvogn som er let og hurtig at klappe sammen, er den smarte City Elite Single klapvogn fra Baby Jogger, som derfor gør den velegnet til børnefamilien, der godt kan lide at tage på ture eller at besøge venner og familie.

Komfort til baby

Hvis gåturen skal være en god oplevelse for hele familien, er det vigtigt at klapvognen er komfortabel for barnet at sidde og ligge i. Derfor er det en fordel at købe en klapvogn med justerbart ryglæn, så babyen både kan sidde op og ligge ned i klapvognen, alt efter behov.

Komfort til forældrene

Det er lige så vigtigt at klapvognen er komfortabel for forældrene, hvis gåturene skal være en succes. Derfor er det vigtigt at klapvognen har et justerbart håndtag, så både mor, far og bedsteforældre kan køre med klapvognen, uden at få ondt i ryggen.

Hvis I køber en klapvogn med alle disse fantastiske funktioner, er I sikret at gåturene med babyen bliver en ren fornøjelse, og at I let kan besøge familie og venner uden besvær.