Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

SodaStream-maskine er en god investering for alle, der elsker sodavand, men ønsker at undgå de usunde kommercielle muligheder eller vil stoppe med at bruge så mange plastflasker. Men det er en endnu bedre investering for en stor familie. Her er hvorfor:

Forbedre din families sundhed

SodaStream sirupper er lavet til at være sundere end de fleste kommercielle sodavand. Vand vil altid være sundere, men disse sirupper kan stadig lette lidt på samvittigheden, hvis du doserer mildt.

 

Du kan også lave dine egne aromatiske sirupper ret let, hvilket giver dig fuldstændig kontrol over hvad der kommer i dine sodavand. Dette er normalt den sundeste mulighed.

 

Når alle i din familie har forskelig smag, kan det være svært at finde noget sundt, som alle er enige om. Med en SodaStream-maskine er dine sodavandmuligheder næsten grænseløse, så alle kan sikre sig, at deres yndlings sodavand kan laves.

 

Gem dine familiepenge

En enkelt person ville skulle drikke en hel del sodavand for at spare nok til at tilbagebetale de penge, der blev brugt på deres SodaStream-maskine. Men hvis du har en stor familie, der kan lide sodavand, vil din SodaStream-maskine indtjene sig selv på kort tid. Dette gælder især hvis du og dine børn ofte har gæster.

 

At købe sodavand til en hel familie kan være rigtig dyrt. Hvis alle kan lide noget forskelligt og et par af jer drikker meget, kan det komme til at koste en lille formue på lang sigt.

Afhængigt af hvilken model du køber, kan din CO2-tank karbonere op til 160 liter vand. Hvis du køber en adapter og bruger en paintball CO2-tank, vil dine besparelser vokse endnu mere, fordi en paintball tank er meget billigere end en ny CO2-tank.

 

Konklusion

Enhver, der drikker meget sodavand kan nyde godt af en SodaStream-maskine, men det er en særlig god investering for en stor familie. Du kan forbedre din livskvalitet, reducere din indvirkning på miljøet, spare penge og bånd med dine børn, alt sammen i et fald ved at købe en SodaStream-maskine.