Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Igennem hele barnets opvækst er det vigtigt at du som forældre er med til at sørge for at barnet får nok motion. Det er vigtigt at barnets muskler udvikler sig korrekt og det kan de kun gøre ved at blive aktiviteter jævnligt. Du skal gerne sigte efter at ramme 60 minutter om dagen hvor børnene skal få rørt sig godt og grundigt. Det behøves ikke at være at du skal slæbe dit barn med i fitnesscentret eller det skal ud og løbe 10 kilometer hver eneste dag.

Hvis du sammen med dit barn tager en god lang gåtur hver dag, så er du sikker på at i begge to får rørt jer det i skal rimelig effektivt. Barnet vil helt sikkert ikke gå hele vejen sammen med dig og derfor er der sikkert steder hvor barnet sætter i løb, der bliver svunget med armene og derfor er der god bevægelse i mange forskellige kropsdele. Hvis i går i skoven kan det også være at barnet finder en masse ting som de vil samle op.

Kosten er selvfølgelig også vigtig for dit barn for at sørge for at det udvikler sig som det skal.

Ligesom med dig selv skal du sørge for at du får de rigtige byggesten til din krop så den kan holde motoren kørende. Det kan nogle gange være nemmere for voksne at sørge for at man har det rigtige i kroppen, der kan man nemlig spise flere vitaminpiller eller indtage f.eks. proteinpulver, men børn skal helst have det hele igennem deres kost. Derfor er det vigtigt at du som forældre er opmærksom på diæten som helhed og giver dem rigeligt at både protein, fedt, kulhydrater og de nødvendige mineraler og vitaminer.

Vi håber at dette har gjort det nemmere for dig at give dit barn en god opvækst så det kan vokse op sundt og raskt