Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har små børn, kan det ofte være et mareridt at køre lange ture i bilen. Børnene bliver utålmodige på bagsædet, og det kan være med til at gøre turen til et mareridt for forældrene. Hvis du drømmer om at komme på en lille ferie, men du som forælder frygter den lange køretur med børnene, findes der heldigvis gode alternativer tæt på hjemmet. Der findes mange gode muligheder for at nyde en lille ferie med familien. En type ferie som fortsat bliver mere populær, er et ophold på et af de danske slotte eller herregårde.

Tag på et skønt slotsophold

Danmark er fyldt med smukke gamle slotte og herregårde, som helt afgjort er et besøg værd. De mange slotte og herregårde gør, at du let og bekvemt kan tage på et ophold tæt på hjemmet. Med et slotsophold slipper du for en lang og besværlig køretur med børnene, og så kan du nyde en eller flere overnatninger med familien i ren luksus. Et slotsophold giver jer mulighed for at få et afbræk fra hverdagen og få noget kvalitetstid sammen som familie. De charmerende slotte kan tilbyde jer idylliske og historiske omgivelser, hvor I kan slappe fuldstændig af.

Mange af slottene er kendt for at lave fantastisk mad, så I kan med fordel nyde en skøn aftenmenu eller morgenmad på slottet. Mange slotte tilbyder slotsophold med mad inkluderet i prisen, så I får nogle skønne måltider med i opholdet. Ved at vælge et slot der både tilbyder overnatning og mad, slipper I for at tænke på noget som helst andet end at nyde tilværelsen og hinandens selskab.

Nyd den danske natur  

Et slotsophold er en oplagt mulighed for at nyde den skønne danske natur. De fleste slotte og herregårde ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er fuldstændig fred og ro. Hvis vejret er godt, kan I nyde solen i de smukke slotshaver, eller nyde et koldt glas champagne på slottets terrasse. De dejlige omgivelser indbyder til lange gåture, hvor I kan nyde smukke Danmark i fulde drag. Selv hvis vejret er lidt gråt og koldt, er et slotsophold en god idé. Naturen er lige så smuk på de koldere dage, og med en varm jakke er det intet problem at opholde sig udendørs. På et slotsophold er der også rig mulighed for at opleve de danske skoves vilde dyr. Blandt andet ved Hindsgavl Slot på Fyn kan du nyde den danske naturs smukkeste dyr i Hindsgavl Dyrehave. Her kan du opleve krondyr og dådyr på nært hold og nyde det rige fugleliv, som med garanti vil fascinere dine børn.