Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Oplever du som mor eller far, at dit barn har problemer med enten klodsethed, at styre sine bevægelser eller, at dit barn har en tendens til ofte at falde? Så kan det være fordi, dit barn ikke følger med den alderssvarende motorik. I sådanne tilfælde kan fysioterapi være en oplagt mulighed. Gennem fysioterapi styrker man nemlig barnets kræfter og motorik. Hvis du har bemærket andre usædvanlige ting ved dit barn eksempelvis, at det græder meget og ustoppeligt, at det har tendens til kolik eller fordøjelsesproblemer, da kan fysioterapi også være behjælpeligt. Fysioterapi er kort sagt i sær en behandling af led- og muskellidelser gennem forskellige fysiske metoder eksempelvis varme, massage eller gymnastiske øvelser.

Der kan være flere årsager til, at dit barn ville have godt af at få styrket sin krop og sin motorik gennem fysioterapi. Hvis du bemærker, at dit barns motorik ikke følger de jævnaldrendes, kan det være godt at finde en fysioterapeut til børn, der kan hjælpe dit barn. Det kan eksempelvis være, at dit barn har svært ved at kravle, sidde, trille og lære at gå. Det kan også være, at dit barn har en favoritside og ligger skævt, hvorved kraniet kan blive fladere på den ene side. Hvis dit barn har svært ved at amme eller blot virker urolig og ukoncentreret, kan du også finde en fysioterapeut, der kan hjælpe det.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit barn har brug for fysioterapi eller ej, kan du sagtens kontakte en. Du kan forklare fysioterapeuten, hvilke problemer, som du har bemærket ved dit barn. Så vil fysioterapeuten formentlig forklare dig, hvordan han eller hun eventuelt kan hjælpe dit barn med disse problemer, og i kan eventuelt aftale at få undersøgt dit barn.