Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når børnene er små beskytter vi dem mod alle former for tilsætningsstoffer, og deres sæbe og shampoo er fri for kemikalier, parfumer og lignende. Det er ikke noget de fleste af os tænker nærmere over, sådan er det bare, da vi naturligvis vil det bedste for vores børn.

Når de bliver lidt ældre, og måske så småt nærmer sig teenage årene bliver det ofte lidt sværere at bestemmer, hvilke mærker de skal bruge, og dermed at holde dem fra skadelige tilsætningsstoffer og kemikalier. Det bør derfor være vores pligt som forældre, at vi vi fra barns ben lærer dem om hvor skadeligt det er, men samtidig viser dem alle de sunde alternativer der er.

Det kan være alt fra at din dreng aldrig kommer til vide hvad dax wax er (hvis du ellers kan huske det), men i stedet lærer at hårvoks fra american crew er det rigtige. Det kan også være, at din lille datter er begyndt at synes de L’oreal shampooerne dufter godt, men ofte kommer disse dufte fra parfumer, der er tilsat og som ikke gør noget godt – gå stedet efter mærker som kerastase og Kevin Murphy hvor du kan finde nogen der ikke indeholder disse stoffer.

Små børns hud er meget sart, og det falder os derfor helt naturligt at beskytte den mod kemikalier og tilsætningsstoffer, men mange af os glemmer det, når børnene bliver lidt ældre. For selvom deres hud er blevet mere hårdfør, så er parabener og lignende skadelige på sigt, og det er svært at sige præcis hvor stor skade de kan gøre – men i stedet for at lukke øjnene og håbe på det bedste, så er det vores klare anbefaling at du går helt uden om produkter der indeholder disse stoffer.