Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi vil altid give vores børn den bedste opvækst og gøre alt for at de får den bedste start på livet. Derfor er der mange forældre som gør alt for deres børn og bærer dem gennem livet. Men på sigt kan det være en bjørnetjeneste, og barnet kan ende med at blive ramt af psykiske lidelser, hvilket kan få fatale konsekvenser for deres fremtid. Mange læger er dog hurtig til at give diagnosen ADHD eller mild skizofreni, og i mange tilfælde kan det være en fejl. Nogen gange er det desværre rigtig nok, og her er det vigtig at tage hånd om barnet så tidligt som mulig. Ofte handler det om at give barnet den opmærksomhed, det behøver, og blot være tilstede.

Vigtigt at få stillet diagnosen i tide for vores kære

Hvis vores børn ikke får den omsorg som de har brug for og som de behøver, kan det være svært for både os voksne, men især også være børn. Hvis man først sent i livet bliver diagnosticeret med en psykisk lidelse, og ikke har fået den nødvendige hjælp i løbet af barndommen, kan det være det er for sent at gribe ind. Derfor er det så vigtigt, at man hurtigst muligt får opdaget det som påvirker ens søn eller datter i hverdagen. Endnu vigtigere er det at testene af det enkelte barn bliver gennemarbejdet, så det er den rette diagnose der bliver stillet fra start. Hvis du er en af de forældre der har på fornemmelsen af at der er noget i vejen med dit barn, så oplys pædagoger i daginstitutionen og lærer i skoen. De har helt sikkert tidligere stået i samme situation, og på den måde kan de være med til at holde øje. En ting er sikkert, vi skal gøre alt for vores børn, og gøre det omhyggeligt.